Новини

17 септември 2013


Денят на СофияСкъпи жители на Столицата,

На 17 септември отбелязваме Деня на град София и почитаме празника на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов.

София означава мъдрост. Мъдрост, която не говори, защото знае, вижда и помага. Тя черпи силата си от вярата, надеждата и любовта. И ги дарява на света.

Честит празник на нашия град и на всички именници!


Празнувайте и вие със специално приготвените подаръци, които може да откриете в Мола.

И за да отбележим подобаващо празника, решихме да раздадем на всички по едно малко подаръче! :)

16 септември 2013


Първият звънец!За втора поредна година учениците пропускат на 15-ти септември да влязат в класните стаи. Това обаче по никакъв начин не може да развали празничното настроение, което се създава на днешния ден. По традиция новата учебна година ще бъде открита с тържествени церемонии в училищата, най-важната част от които са посрещането на първолаците и символичният звън на първия учебен звънец.

Пожелаваме успех на всички ученици и учители и нека тази година да бъде изпълнена с още повече радостни моменти.

В Мола може да намерите някои нови подаръчета.

Също така, от утре, с всяко ново ниво (oт 5-то) на ваш ученик вие ще имате възможност да съберете Ученическата колекция:

На добър час в първия учебен ден!11 септември 2013


10-то ниво!Уважаеми играчи,

Вече имаме първият играч, който е достигнал до 10-то ниво. Това е Snookeh и той ще получи специалната регалия.

За момента това е максималното ниво, но скоро ви очакват нови прключения и изненади!

10 септември 2013


Агентите Атакуват

Агентите, на които вие вече веднъж попречихте да откраднат «Бюджета на България», отново се активизираха и отново искат да направят престъпление срещу страната! Този път се опитават да отмъкнат зад граница нашето национално достояние.

Спри Агентите, спаси България!

  • Агентите ще се появяват само при търсене на по-силни противници в уличките. Шансът да срещнете агент е 33%, но не по-често от веднъж на 10 минути;
  • Като награда ще получите 3, доста монети и лечебна отвара, а понякога и вкусните «шникерси», които ви позволяват да провеждате боеве без прекъсване;
  • Агентите са достъпни от 6-то ниво.
  • Всяка твоя победа много ядосва агента и той става все по-силен! Победи толкова агенти, за колкото ти стигнат силите!

Отмъквай от агентите контрабандните ценности, които всеки патриот обича с цялото сърце, събери цялата «Коллекция на родолюбеца» и получи награда от президента - регалия «Герб на България».

Специална задача за най-силните!
Победи всичките 30 агента за един ден и получи
специална подсилка — Любима страна за 24 часа!Всички играчи, които са имали баровски статус, ще им бъде удължен с 24 часа.9 септември 2013


ПрофилактикаУважаеми играчи,

Във връзка с планирана техническа профилактика от 22:00ч на 09.09.2013г. до 07:00ч на 10.09.2013г. играта и форумът няма да бъдат достъпни.

Плащанията извършени в този период ще бъдат обработени със закъснение.

Извиняваме се за причиненото неудобство.

Екип Sofia Wars

6 септември 2013


Съединението на България!

На този ден през 1885 г. българският народ извършва едно от най-забележителните дела в своята нова история - Съединението на Княжество България с Източна Румелия. Този ден, превърнал се в символ на националното единство, е един от най-светлите празници в българската история.Не забравяйте, че при вашата първа покупка може да получите до 10 лева бонус!

Обсъждане във форума →

4 септември 2013
Битката вече започна!


Най-очакваното и интригуващо събитие - стартира Новата Sofia Wars
Побързай да избереш любимото си име и едно от новите зарибяващи геройчета.
Сега можеш да видиш със собствените си очи и да оцениш всички промени, които са настъпили във виртуалната столица. Ще станеш свидетел на едно ново начало и развитие на любимата игра.

Кой ще превземе столицата?

Дойде времето това да се изясни веднъж и завинаги! Избери една от страните в неспирното противопоставяне, действащо по улиците на главния град на страната. Вземи участие в груповите боеве очи в очи или пък в лудите мелета. Отстрани противниците в уличките и патрулирай в превзетите територии. А, ако искаш, можеш да отскочиш до тъмните тунели на столичното метро и да се сражаваш с коварните Плъхотроли.

Тук всеки ще си открие подходящо занимание!Избери своя стил на игра. Качи бързо новото ниво или пък се развий максимално добре на текущото ниво - сега ти избираш!
Такова нещо не е имало никъде! Никой няма да ви кара да бързате по нивата, ако не го искате!


Екипирай се максимално! Събирай комплектите с дрехи в продължение на няколко нива, а след това ги модифицирай и стани още по-силен!


Приятни изненади! Намери специалните Пощенски Кутии по улиците на града и сандъчета в тъмните тунели. Отвори ги и получи много полезни предмети за групови боеве и не само!


Изпълни мисиите, които ще ти възложат различни герои от Столицата. Така ще получиш различни бонуси и ще спечелиш авторитет в града.

Стига си чел, започни да играеш! Столицата те очаква!

Обсъждане във форума →3 септември 2013
Новата Sofia Wars - Промените, които чакахте толкова време или възможност за едно ново начало.

Това не е ъпдейт на играта - това е отделна НОВА игра!

Вече познатата ви игра Sofia Wars също ще бъде достъпна на www.classic.sofiawars.com и ресурсите и развитието на героя ви ще останат запазени. Играта ще продължи да се поддъжра!Новата Sofia Wars - това е проект, който наистина ще се хареса на повечето, които вече са играли Sofia Wars.

Предлагаме ви да се запознаете с промените в играта:

1. Опасни улички. Колкото повече нападате, толкова е по-голям шансът да бъдете открити в уличките и да ви нападнат. Активните играчи винаги се намират под заплаха. Пазете си монетите и следете за индикатора на риска.

2. Нови герои: Те няма да оставят равнодушен нито един столичанин, бил той и в повече.

3. Спомни си началото! В началото на играта са достъпни 10 нива, а взимането на всяко следващо става сериозна задача. Опит се получава предимно от PvP, групови боеве и мисии. Няма опит от патрул, бъргъра и повечето NPC.

4. Получаването на опит по тази система ще ви позволи да стоите на нивото докато не станете готови за преминаването на следващато ниво. А това означава, че ще кипи живот на всяко ниво.

5. Търсене в уличките. Търсенето на съперници е станало много по-удобно и разбираемо. Можете да търсите противници по нивата в зависимост от вашата цел: дали искате да се задържите на нивото, да получавате по-високи доходи, или да ускорите своето развитие, като получавате утроен доход. А допингите ще имат особено значение в търсенето, защото ще ви позволят да побеждавате и по-силни противници и да получавате максимум монети и ресурси.

6. Комплектите дрехи ще се събират постепенно, в продължение на няколко нива. А това означава, че при достигане на ново ниво ще ви бъдат достъпни само няколко предмета от комплекта, а не целия.

7. Модификацията на предметите ще ви заинтригува - постепенно развитие на героя с вкяко ново ниво и зависимостта на нивото на модификацията от нивото на предмета.8. Баланс на показателите. Има определена граница на показателите на всяко ниво, след достигането на която не можете да продължите с тренировките. По-нататък решаваща роля имат допингите, модификациите и умението за игра.

9. Подаръци за достигането на ново ниво! Всички обичат подаръците! Особено полезните.

10. Добрият Зъл Монка. Сега можете да посещавате Монката във всеки един момент. Но играта, която той предлага, понякога е доста груба.

11. Ново Развитие. Различен поглед върху обновленията. Следете как ще се развива играта заедно с вас. И с новия баланс!

12. Най-важната тайна. Ще разберете за какво служи снимката на Рижавия Мъж!

13. "Във клубъ". Ще може да изпълнявате нови куестове, които ще ви възложат различни персонажи!

14. Нови опасности в метрото. Страшни плъхотроли в метрото, които дават нови предмети и колекции.

15. Нови игрови подобрения. Ще може да излезете от групови боеве, след като бъдете убити, ще имате на помощ агенти, които да запълнят бройката в боевете. Също така нови лоши агенти, които ви дебнат в уличките.

16. Нови състезателни любимци, които ще ви носят нови и интересни награди.

И още много други интересни опции, редовни обновления, подобрения на геймплея, които ще се появават с течение на времето.

Разбира се, старата игра остава и ще продължи да се поддържа на

www.classic.sofiawars.com Тя ще остане отделна игра и няма да има прехвърляне на ресурси, предмети или други опции от едната в другата игра.

Sofiawars.com

Обсъждане във форума →

1474849